Δωρεάν μεταφορικά άνω των €30 σε όλη την Ελλάδα

Δωρεάν μεταφορικά άνω των €30
σε όλη την Ελλάδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 

Πιστεύουμε, πως η ύπαρξή μας σε αυτόν τον πλανήτη δεν είναι δεδομένη.

Οφείλουμε να ζούμε και να ενεργούμε πάνω σε αυτή τη Γη με ήθος, φιλότιμο και μεράκι, λέξεις βαθιά ελληνικές που αντιπροσωπεύουν αυτό που είμαστε.

Η Γη, η Γαία μας είναι αυτό που όλοι έχουμε κοινό. Γι’ αυτό αισθανόμαστε την ανάγκη να προστατέψουμε το σπίτι μας, την οικογένειά μας και τους συνανθρώπους μας σε όλο τον κόσμο.

Εκτιμούμε και ευγνωμονούμε αυτό που μας δίνεται γενναιόδωρα, καθώς η κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία, μια νέα επιλογή, ένα δώρο!

Επιλέγουμε λοιπόν να δράσουμε ενωμένοι, επειδή όλοι έχουμε τη δύναμη να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο αντίκτυπο, κάνοντας τις σωστές επιλογές. Όχι από καθήκον, αλλά επειδή αυτή είναι η φιλοσοφία μας και ο τρόπος ζωής μας.

Έτσι, συνεργαζόμαστε με ιδιώτες και εταιρείες που δημιουργούν μόνο «ηθικά παραγόμενα προϊόντα». Προϊόντα που προέρχονται από τη Γη χωρίς ωστόσο να την εκμεταλλεύονται. Προϊόντα φτιαγμένα από ανθρώπους με φιλότιμο και μεράκι. Ανθρώπους που προσεκτικά επιλέγουμε να φέρουμε σε επαφή, δημιουργώντας μια μεγάλη οικογένεια, ένα μεγάλο “EcoHub”, το αποτύπωμά του οποίου θα μας κάνει όλους υπερήφανους!

 

JOIN ECOHUB WORLD!

10%OFF

Εγγραφείτε στο newsletter μας και κερδίστε 10% στην πρώτη σας παραγγελία.